KESERÜ RENİ KOZMETİKUS

Szolgáltatások

Szemöldök, szemkontúr és száj sminktetoválás

Szemöldöktetoválás

A legnépszerűbb technikák közé tartozik a szemöldöktetoválás. Elköszönhetünk a szemöldök mindennapos rajzolásától. Az eljárásokkal elkerülhető az esetleges asszimetria.

microblading

Púderes hatású szemöldök

 A púderes hatású szemöldök a satír új forradalma. Sokkal természetesebb, mint a régi technikával készült tetoválás. Finom színátmenettel készül és tartósabb a szálazott szemöldöknél. A szőrszálakat NEM szabad leborotválni, minél több van, annál természetesebb a sminktetoválás. Frissíteni 2-3 évente ajánlott.

Hogyan zajlik?

Első és legfontosabb lépés, mint minden sminktetoválásnál a tervezés. Minden esetben aprólékos, precíz előrajzolással választjuk a számodra megfelelő ívet, formát, technikát. A szemöldök tetoválás minimális duzzanattal jár, esetleg a tetoválás után némi bőrpírrel. A szemöldök 5-7 napig kissé pörkös, majd szépen kezd leválni a bőr felszínéről. Ezt vakarni tilos! A korrekciót minimum 6 héttel , de maximum 3 hónapon belül ideális elvégezni.

Ajaktetoválás

Az ajaktetoválással szebb formát és gyönyörű színt adhatunk az ajkaknak, valamint korrigálhatjuk az esetleges aszimmetriát. Egy jól megrajzolt szájtetoválás átformálhatja az egész arcot. Félsatírnál az ajak felső és alsó részén erősebb a pigmentáció, a száj belseje felé halványodik, optikailag dúsít. Általában saját szájszínnel közel megegyező színt használunk, így igazán természetes hatást tudunk elérni.

Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően, az ajkak teljes területét beszínezzük. Erősebb színeket is alkalmazhatunk, vagy akár visszafogott nude színeket. Az ilyen tetoválás elkészíthető kontúr nélkül is.

Ha valaki herpeszre hajlamos, érdemes kezelés előtt és után 2-3 napig herpesz elleni gyógyszert szedni.

Szemhéjtetoválás

A szem, arcunk egyik leghangsúlyosabb része, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. A szemhéjtetoválások közül a legtermészetesebb hatást a szempillasűrítéssel lehet elérni. Itt a szempillatő vonalában húzunk egy vékony vonalat, ezzel pótolva az esetleges hiányzó szálakat. Azt a hatást kelti, mintha dúsabb pilláink lennének. Az eredmény rendkívül finom, természetes és szolid. Kicsit látványosabb a szemhéjkontúr, amit az egészen vékonytól a vastagabb hangsúlyos tusvonalig lehet választani.

Tudnivalók:

Kedves vendégeim,

  • 2 héttel a kezelés előtt tartós szempillafestést ne alkalmazzanak,
  • Legalább 1 héttel előtte a műszempillát távolítsák el,
  • A kezelés megkezdése előtt a kontaktlencséket legyenek kedvesek kivenni.
smink

Smink

Ha a nagy napra, ballagásra, szalagavatóra vagy esetleg fotózásra készülsz szükséged lehet egy professzionális sminkre ami egész napon át tartós marad.

Menyasszonyi Smink

Az esküvő általában a legszebb nap minden nő életében, így fontos, hogy gyönyörűnek érezd magad. A smink segít kiemelni a természetes szépséget, kendőzi az esetleges hibákat. Ahhoz, hogy a smink tökéletes legyen érdemes előtte nap leradírozni a bőrt, pakolást alkalmazni, akàr 1-2 hèttel előtte arctisztítàsra bejelentkezni a kozmetikushoz.

Szempilla Lifting

Ezt az eljárást azoknak a vendégeknek ajánlom, akik a szempilla hosszabbítás helyett, a teljesen természetes hatású lágyabb ívelést, a szempillák megemelését választják. Érzékeny szeműeknek is elkészíthető, nem roncsolja a pillákat. Az eredmény akár 6 hétig is élvezhető.

Szempilla Építés

A kozmetikában elérhető a manapság nagyon közkedvelt szálankénti szempilla hosszabbítás. Vendégeim kétféle technika közül választhatnak. 

Klasszikus (1D)

Duplázott technika (2D)

A D betűk jelentik, hogy egy saját pillára hány db műszempilla kerül fel.

Henna Szemöldökfestés

A festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így kíméletesebbek bőrünkhöz is. Nem tartalmaz hidrogén-peroxidot és ammóniát. A termékeket nem tesztelik állatokon, vegán készítmény. Tartósabb mint a hagyományos szemöldökfesték. A szín  bőrtípustól függően kb. 2 hétig a bőrön marad, a szőrszálakat pedig akár 4 hétig is megszínezi.

 

Kezelések

Ahhoz, hogy a bőrünk egészséges és ápolt legyen, fontos a rendszeres szakszerű arctisztítás minden korosztálynak és minden bőrtípusnak. A kozmetikában professzionális termékekkel dolgozom, melynek köszönhetően bőre hidratált, feszes lesz.

Bioherb 50

Krx Bioherb 50 bőrmegújító kezelés

Új bőrmegújító kezelés a KRX koreai termékcsaládtól. Hatékony bőrmegújítás AHA és BHA savak nélkül. Nyáron is alkalmazható!

A spongilla mikrométer nagyságú szivacstűk bőrmegújító hatása mellett, bőrnyugtató , bőrsimító , sejtregeneráló hatással is rendelkezik, mindemellett csökkenti a finom ráncokat és egységesebbé teszi az arcbőr színét.

Hatékonyan kezelhető vele:

-zsíros, tág pórusú bőr
-hiperpigmentációs problémák,napkárosodott bőr
-hegek

Javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét!

Thread-fill

Krx Thread-fill kezelés felszívódó kollagénszálakkal:

A Thread-fill ampullák egy hatóanyagszérumba ágyazott bőrbe olvadó feszesítő, ránctalanító, lifting hatású micro kollagén szálak és anti-age peptidek szinergikus keveréke. A felszívodó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, amely a ráncokba simulva teljesen beszívódnak a bőrbe. A micro kollagén szálak mellett a peptidek és ásványi anyagok egy speciális kötésben, szintén aktívan hatnak a bőrre, a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik, a megereszkedett bőr pedig újra feszes és tömör lesz.

Kezelés menete: Letisztítás, peeling, carboxy kezelés, Thread-fill felszívódó kollagénszálak alkalmazása, kollagénes alginát zselémaszk, befejező krém.

Carboxy terápia

Krx Carboxy terápia:

Non-invazív széndioxidos arckezelés, mely segíti a bőr oxigénfelvételét, ezáltal a bőr felfelszívóképessége nő, visszaadja a bőr rugalmasságát és egészséges kinézetét. Bármilyen bőrtípusra ajánlott, könnyen kombinálható más kezelésekkel.Látványosan megfiatalítja a bőrt. Stimulálja a kollagén, elasztin szintézist, a vérkeringést, világosítja a bőrt. Elősegíti a bőr azonnali regenerálódását. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, a hegeket, a pattanások után maradt pigmentációt. Intenzíven hidratál.

Carboxy kezelés menete: Letisztítás, peeling, carboxy maszk, hatóanyag bejuttatás a bőrbe ultrahanggal, befejezőkrém.

Mezoterápia Boto Rx

Mezoterápia BotoRX Ampullával:

Prémium ampullát alkalmazunk tű nélküli mezoterápiával, oldott Botox-al. Intenzív, ránctalanító, feszesítő hatás. Segít a pórusok minimalizálásában, a ráncok csökkentésében, valamint a finom vonalak, szarkalábak, mosolyvonalak enyhítésében is hatékony. A KRX termékcsalád egyik legújabb fejlesztése. Mellékhatások nélkül kezeli a bőrt, a mimikai ráncokért felelős izmokat ellazítja, a botox esetleges mellékhatásai nélkül.

Kezelés menete: Letisztítás, peeling, tű nélküli mezoterápia meso botoRX ampullával, kollagén alginát zselémaszk, befejező krém.

Gigi Nutri-Peptide prémium arckezelés

A kezelés során az apró ráncok kisimulnak, a mély ráncok veszítenek mélységükből. Kúraszerű alkalmazásakor a bőr rugalmasságát adó kollagén rostok képződése fokozódik, bársonyossá és fiatalosan üdévé válik.

Fő hatóanyaga az X50 Photoglow (hatóanyagdrón), egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag kapszula, mely képes kapcsolódni bőrünk sejtjeihez, és hatóanyagai lassú és folyamatos felszívódását biztosítja a sejtekbe. Ez a hatóanyagdrón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünknek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek. A termékcsalád tagjainak segítségével lehetőség van azonnali, gyors, látványos feltöltő kezelésre.

Mezoterápia

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai kezelést azoknak ajánlom akik plasztikai sebész beavatkozás nélkül szeretnének megfiatalodni és a ráncaikat eltüntetni.

A tű nélküli mezoterápia vagy szakmai nevén elektroporáció, rádiófrekvencia segítségével juttatja be a hatóanyagot bőröd mélyebb rétegeibe non invazív módon. Ennél a kezelésnél fontos kiemelnem, hogy fájdalomérzet és gyógyulási idő nincs. Az eredmény már egy kezelés után szemmel látható.

A tű nélküli mezoterápia során főként hyaluronsavat antioxidánsokat és vitamin komplexeket juttatok be bőröd mélyebb rétegeibe, ezek a hatóanyag koktélok stimulálják bőröd feszességét csökkentik a ráncok mélységét és a bőr öregedésének látható jeleit.

A kezelést követően a bőröd üdébb és feszesebb lesz amellett, hogy elhalványodnak a mérges (szemöldök közötti) és nevető ráncaid is. Bőröd feltöltődik és élettel teli lesz.

 

Klasszikus tisztító kezelés

A tisztító kezelések nélkülözhetetlen alapkezelések, a bőr igényeinek megfelelően. Bármilyen bőrtípus számára kialakítható és természetesen életkor szerint alkalmazandó! Célja a mitesszerek és pattanások eltávolítása, esetleges gyulladások enyhítése, bőr nyugtatása a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokkal.

Frissítő, hidratáló arckezelés

Bőrünk hidratáltsága és rugalmassága az idő múlásával csökken, mert folyamatosan veszít kollagén és hyaluronsav tartalmából. A dehidtatált bőr tapintása durva lesz, és már a korai életkorban is ráncok megjelenéséhez vezethet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben elkezdjük bőrünk ápolását. A kezelés során egy alapos bőrradírozás után hidratáló hatóanyagokkal töltöm fel a bőrt a masszázs, ultrahang és az utána következő tápláló pakolás segítségével.

Az arckezeléseket APIS natúrkozmetikumokkal végzem. Ezek kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaznak, mint a Holt-tengeri ásványok, a tibeti goji bogyó, és a brazil acai bogyó kivonata, baobab, és tengeri igazgyöngy kivonat.