KESERÜ RENİ KOZMETİKUS

Kapcsolat

Szemöldök, szemkontúr és száj sminktetoválás

Keserü Reni Kozmetikus

Keserü Reni vagyok, kozmetikus, sminkes és sminktetováló. A szakmában 2013 óta dolgozom. Munkám során, mind a szakmai elvárásokat, mind a különböző igényeket szem előtt tartva folyamatosan próbálom fejleszteni a tudásomat. A kozmetikában csak professzionális termékekkel dolgozom. Vendégeim kozmetikai kezeléseknél az izraeli GIGI Cosmetics Laboratories prémium minőségű kozmetikumokat és az Apis natúrkozmetikumokat próbálhatják ki.

Sminkelés közben is törekszem a kiváló minőségre, az esztétikus látványra, ezért kizárólag Inglot, MAC, Kryolan termékeket használok. A sminkelés és klasszikus arckezelések mellett, mint az arctisztítás, foglalkozom henna szemöldökfestéssel, műszempilla felhelyezéssel, szempilla liftinggel és sminktetoválással is.
keserü reni

KESERÜ RENI

Reni Kozmetika Ajándékkártya

Mindig jól jön egy kreatív és ízléses ajándék ötlet, amely minden alkalomhoz passzol és a költségvetésbe is belefér. A szalon minden szolgáltatását megvásárolhatja Reni Kozmetika ajándékkártya formájában.

A tetszőleges összeggel feltölthető Reni Kozmetika ajándékkártya mindig jó választás, mert az Reni Kozmetika széles szolgáltatás és kozmetikum kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb ajándékot.

Contact Us

You can make your appointment with contact form or you can call us.

Látogass el hozzám!